Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvorfor trenger vi bilmikrofiberhåndklær

Bransjenyheter

Vi er en nasjonal høyteknologisk bedrift. For tiden er det mange typer selvvevde og samarbeidsbehandlede stoffer, inkludert mikrofiber varpstrikket håndkleduk, veftstrikket håndkleduk, korallfleece, etc.

Hvorfor trenger vi bilmikrofiberhåndklær

Hvis du er noe som meg, elsker du bilen din. Du bruker mye tid og krefter på å holde den ren og se bra ut, men å rengjøre bilens interiør kan være frustrerende når alt du har er de gamle fillene som etterlater lo overalt. Mikrofiberhåndklær er løsningen for alle disse problemene! Og hvis du aldri har brukt dem før...vel, la meg fortelle deg hvorfor de er så flotte:
Mikrofiberhåndklær er det beste som kan skje med bilrengjøring. De er flotte for rengjøring, tørking og polering/polering. Mikrofibre har tusenvis av små tråder som fanger smuss og støvpartikler, så de er ideelle for å tørke av kjøretøyets eksteriør uten å etterlate striper eller flekker.

Mikrofiberhåndklær absorberer også fuktighet bedre enn tradisjonelle bilvaskevotter i bomull eller lin gjør - noe som gjør dem ideelle for å tørke av biler etter å ha vasket dem hjemme eller på en selvbetjent stasjon (mer om dette senere). Og fordi mikrofibermateriale er ekstremt mykt, vil det ikke skrape opp lakken som andre typer kluter kan gjøre; pluss at de kan vaskes i maskin, slik at de ikke forringes over tid som bomullshåndklær!
Mikrofiberhåndklær er myke og absorberende, noe som gjør dem perfekte for rengjøring av de vanskeligste tilgjengelige områdene. Mikrofiber er også flotte for å tørke, polere og polere alle områder av bilens interiør og eksteriør!
Du vil oppdage at mikrofiberhåndklær er gode til å kvitte seg med skitt og skitt, enten du tørker utsiden av bilen eller pusser ut riper på lakken. De kan også brukes til å polere kromdetaljer, rengjøre vinduer og til og med støve av ømfintlige overflater som speil eller dashbord.
Mikrofiberhåndklær er svært allsidige, noe som gjør dem til en god investering. Du kan bruke dem på alt fra dashbordet til dekkene. De er perfekte for rengjøring av interiør og eksteriør, samt tepper, seter og vinyl (innsiden av bilen). Mikrofiberkluter er også utmerket for vinduer og speil fordi de ikke etterlater striper som andre rengjøringsprodukter gjør!
Til slutt - og dette kan være favorittfordelen vår - mikrofiberhåndklær er flotte for rengjøring av dashbord fordi de ikke vil ripe eller skade noen overflater når de gnis kraftig med såpevann (eller til og med vanlig gammelt vann).
Mikrofiberhåndklær til bil er en enkel måte å holde bilen din ren. Ikke bare er de rimelige, men de er også allsidige og kan vaskes i maskin, slik at du kan bruke dem om og om igjen. De er holdbare nok til at de ikke faller fra hverandre etter bare én bruk eller to – du vil få mye kjørelengde ut av dem før de må skiftes ut!
Selvfølgelig er ikke alle bilmikrofiberhåndklær skapt like. Du vil ha noe som vil være effektivt til å fjerne skitt fra overflaten på kjøretøyet ditt uten å etterlate noen striper eller riper bak; ellers ville alt dette harde arbeidet vært forgjeves!
Det er mange grunner til at bilmikrofiberhåndklær er så viktige, men den viktigste er at de kan hjelpe deg med å holde bilen din ren. Med disse håndklærne kan du rengjøre alt fra vanskelig tilgjengelige områder til ømfintlige overflater uten å ripe dem eller etterlate striper eller merker. De er også gode for å tørke av skitt og vann etter vask!