Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvordan vaske mikrofiberhåndklær?

Bransjenyheter

Vi er en nasjonal høyteknologisk bedrift. For tiden er det mange typer selvvevde og samarbeidsbehandlede stoffer, inkludert mikrofiber varpstrikket håndkleduk, veftstrikket håndkleduk, korallfleece, etc.

Hvordan vaske mikrofiberhåndklær?

Mikrofiberhåndklær er flotte. De er lette, luftige og absorberende. De er også veldig delikate og kan lett bli ødelagt hvis du ikke tar ordentlig vare på dem. Hvis du eier mikrofiberhåndklær eller planlegger å kjøpe noen i fremtiden, vil du vite hvordan du vasker dem uten å ødelegge dem eller måtte kaste dem ut.
Mikrofiber er ikke et av de lettest rengjorte materialene i verden, men det kan gjøres. Mens mikrofiberhåndklær er veldig slitesterke og absorberende, er de også svært vanskelige å rengjøre fordi de har mange små fibre som fanger smuss og bakterier. De har også en tendens til å holde på fuktighet, så det er viktig at du tørker dem skikkelig etter å ha vasket dem også.
Nøkkelen til rengjøring av mikrofiberhåndklær er å være skånsom, men grundig. Unngå å bruke tøymykner og tørke håndklærne i tørketrommelen (varmen vil bryte ned fibrene). Vask dem i stedet på en varm syklus med mildt vaskemiddel og kaldt vann.
Etter å ha vasket og skylt håndklærne dine, lufttørk dem ute eller på en klessnor hvis mulig - du vil imidlertid unngå å sette dem i direkte sollys!
Hvordan vaske mikrofiberhåndklær?
Bruk et skånsomt vaskemiddel.
Varmt vann, ikke varmt vann.
Tørketrommel på lav varme, eller lufttørk hvis du kan (men ikke la dem stå i direkte sollys).
Ikke bruk tøymykner – det kan skade håndklærnes vannavstøtende belegg og få dem til å føles mindre myke enn de burde være!
Det er to andre ting du bør huske på når du vasker mikrofiber: For det første, legg dem aldri i vaskemaskinen med en agitator; for det andre, unngå blekemidler eller andre sterke kjemikalier som vil fjerne håndkleets finish over tid.
Hvordan tørke mikrofiberhåndklær?
Det viktigste å huske på når du tørker mikrofiberhåndklær er at de aldri skal gå i tørketrommelen. Varmen fra en tørketrommel kan ødelegge stoffet, få det til å pille og bli mindre absorberende. Heng i stedet mikrofiberhåndkleet opp på et håndklestativ eller krok slik at luft kan sirkulere fritt rundt det når det tørker.
Hvis du vil fremskynde tørkeprosessen for det våte håndkleet ditt, kan du bruke en elektrisk vifte rettet mot dem i ca. 10 minutter før du henger dem opp (så lenge det ikke er vinduer i nærheten). Dette vil hjelpe å trekke fuktighet ut av hver tråd av stoffet raskere, slik at de ikke tar evigheter å tørke av seg selv!
Å vaske mikrofiberhåndklær kan være vanskelig, men det er verdt å gjøre det riktig slik at du ikke ødelegger håndkleet ditt.
Vask på lav temperatur. Du bør aldri vaske mikrofiber i varmt vann. Vasking ved høye temperaturer vil føre til at fibrene krymper og vikler seg sammen, noe som gjør dem mindre effektive til å rengjøre bilen eller båten. Hvis du har et apparat som tillater flere temperaturer, velg den varmeste innstillingen som er tilgjengelig (vanligvis rundt 65 grader).
Bruk mildt vaskemiddel eller ingen i det hele tatt! Du tror kanskje at bruk av mer såpe ville bidra til å rengjøre bedre, men dette er ikke sant med mikrofiberhåndklær fordi de allerede er så absorberende at de ikke trenger ekstra rengjøringskraft fra vaskemiddel eller andre kjemikalier som blekemiddel (som vi skal snakke om). neste). I stedet for å tilsette noe annet i blandingen når du vasker mikrofiber for hånd - eller til og med med en automatisk vaskemaskin - fyller du bare den ene siden av en nettingvaskepose med varmt vann før du legger til de skitne håndklene sammen med litt natron også; la dem sitte over natten, og skyll deretter grundig etterpå; gjenta om nødvendig til det ikke kommer mer smuss av på hvitt papirhåndkle når det gnis over overflaten der smuss har blitt samlet under bruk.