Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvilke håndklær er best for treningsstudioet?

Bransjenyheter

Vi er en nasjonal høyteknologisk bedrift. For tiden er det mange typer selvvevde og samarbeidsbehandlede stoffer, inkludert mikrofiber varpstrikket håndkleduk, veftstrikket håndkleduk, korallfleece, etc.

Hvilke håndklær er best for treningsstudioet?

Hvis du er en hyppig treningsgjenger, så vet du hvor viktig det er å ha det riktige håndkleet. Hvis ikke, la meg forklare: Når du går på treningsstudio, er målet ditt todelt. Først og fremst vil du unngå å føle deg ekkel og svett hele tiden. Det er derfor folk som trener regelmessig har en tendens til å dusje etter hver treningsøkt (eller minst en gang om dagen). For det andre – og dette er sannsynligvis enda viktigere – vil du ha noe absorberende nok til å tørke av raskt etter dusjen eller treningsøkten. Jo raskere kan du fjerne fuktigheten fra huden, kroppsdelene og klesplaggene før de begynner å feste seg sammen som lim fordi de er så våte...vel, da er det bare bedre for alle involverte!
Mikrofiber er et syntetisk materiale som er laget av polyester, og det er veldig absorberende. Mikrofiberhåndklær er flotte for å tørke av etter treningen fordi de kan absorbere mye mer vann enn bomulls- eller frottéhåndklær. Mikrofibre er imidlertid ikke så absorberende som bomull eller frotté fordi de ikke har porer i seg som naturlige materialer.
Mikrofiberhåndklær er tynne og lette, men ikke for tynne. De er flotte for å tørke av etter en dusj eller et bad, eller til og med for en og annen rask tørking når du er på farten. Mikrofiberhåndklær er også lette - de kan enkelt brettes sammen i en pose og oppbevares i vesken uten å ta opp mye plass i det hele tatt!
Sportshåndklær i mikrofiber er lette og myke, så de vil ikke skrape huden din. De er enkle å ha med seg i en treningsbag eller ryggsekk, og de legger ikke til bulk som andre alternativer kan gjøre. Du kan også bare kaste dem i vask når du kommer hjem fra treningsstudioet!
Mikrofiberhåndklær er laget av syntetiske fibre, ikke bomull. Syntetiske fibre er mer absorberende enn bomull, men de piller ikke eller mister fibre når de vaskes. Dette betyr at mikrofiberhåndklær kan brukes om og om igjen uten risiko for å miste mykheten eller bli riper.
Mens det finnes noen forskjellige typer treningshåndklær, er mikrofiber det mest holdbare og kan brukes om og om igjen. Mikrofiberhåndklær er laget av syntetiske fibre som fanger smuss og fuktighet i kluten i stedet for å slippe den tilbake på huden din. Dette bidrar til å forhindre at bakterier vokser på håndkleet ditt, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å vaske det så ofte som andre stoffer ville kreve.
Mikrofiberhåndklær er også veldig enkle å rengjøre fordi de ikke holder på flekker som bomull eller ull gjør; i stedet tørkes de enkelt av når du er ferdig med å bruke dem! Noen mennesker foretrekker å håndvaske mikrofiberhåndklærne sine i varmt vann med mildt vaskemiddel (som Woolite), men hvis du ikke vil ha noe ekstra arbeid involvert, kan du bare kaste dem i vaskemaskinen etter hver bruk sammen med de andre treningsklærne dine-- de burde komme ut å se helt nye ut igjen!
Mikrofiberhåndklær er det beste alternativet for treningshåndklær. De er tynne og lette, så de er enkle å bære rundt i vesken eller ryggsekken. De er også en god treningskamerat fordi de er behagelige på huden din - du trenger ikke å bekymre deg for at de skal føles grove mot huden din mens du trener!
I tillegg til å være myke, piller ikke mikrofiberhåndklær eller mister fibrene når de vaskes (i motsetning til bomull). Dette betyr at håndkleet vil vare lenger enn andre typer håndklær fordi det ikke begynner å falle fra hverandre etter noen få vask, slik andre stoffer kan gjøre.
Til slutt, mikrofiber er et ekstremt allsidig materiale: det kan brukes om og om igjen uten å miste effektivitet eller kvalitet; dens lette design gjør det enkelt for idrettsutøvere som reiser ofte; pluss at dette miljøvennlige materialet ikke krever mye energi under produksjonen heller!
Mikrofiber treningshåndklær er det beste alternativet for alle som ønsker å holde seg tørre og komfortable på treningsstudioet. De er absorberende, lette og holdbare nok til å vare i årevis uten å miste evnen til å absorbere vann eller samle seg opp fibre når de vaskes.