Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvorfor mikrofiberhåndklær er et must for ethvert hjem

Bransjenyheter

Vi er en nasjonal høyteknologisk bedrift. For tiden er det mange typer selvvevde og samarbeidsbehandlede stoffer, inkludert mikrofiber varpstrikket håndkleduk, veftstrikket håndkleduk, korallfleece, etc.

Hvorfor mikrofiberhåndklær er et must for ethvert hjem

Hvis du ønsker å få badet eller kjøkkenet ditt til å se og føles ekstra fint ut, er det verdt å bruke litt ekstra på kvalitetsmikrofiberhåndklær. Her er noen av årsakene:
Mikrofiber er laget av en av de mest holdbare fiberteknologiene.
Mikrofiber er en kunstig syntetisk fiber som er laget av polyester. Dette gjør den til en av de mest holdbare fibrene som finnes, noe som betyr at du kan bruke den til å vaske bilen eller rengjøre gulvene uten å bekymre deg for at den faller fra hverandre.
Mikrofiberhåndklær er sterke, absorberende og enkle å ta vare på – noe som betyr at de er flotte for hverdagslige oppgaver som å tørke av bord etter middag, rydde opp søl på tepper eller tørke kjøkkengulv (eller andre harde overflater).
Mikrofiberhåndklær er ekstremt absorberende.
Mikrofiberhåndklær er laget av en spesiell type fiber som er designet for å absorbere vann. Mikrofiber absorberer opptil 7 ganger vekten i vann, noe som gjør den perfekt for oppvask og rengjøring av overflater. Materialet har også høyteknologiske fibre som fanger smuss, støv og bakterier samt transporterer bort fuktighet slik at du kan holde hjemmet ditt rent uten å måtte bruke sterke kjemiske rengjøringsmidler som blekemiddel eller ammoniakk.
Mikrofiberhåndklær kommer i alle slags former og farger; de er tilgjengelige i bomullsblandinger eller polyester/bomullsblandinger, noe som betyr at du aldri går tom for alternativer når du velger en!
Mikrofiberhåndklær er utrolig myke og luksuriøse.
Hvis du noen gang har brukt et mikrofiberhåndkle, vet du at de er utrolig myke og luksuriøse. De fine fibrene som er vevd sammen skaper et tykt, absorberende materiale som lett absorberer vann og smuss uten å etterlate rester på huden din.
Mikrofiberhåndklær er også flotte for å holde badet ditt helt nytt, fordi de kan vaskes i maskin om og om igjen uten å miste formen eller mykheten. Du trenger ikke å bekymre deg for å bytte ut favorittbadehåndklærne dine når de blir skitne til med svette eller såpe; bare sleng dem i vaskemaskinen!
Mikrofiber kan vaskes i maskin, noe som betyr at du kan fortsette å kaste dem i vaskerommet uten frykt for å ødelegge dem.
Mikrofiber kan vaskes i maskin, noe som betyr at du kan fortsette å kaste dem i vaskerommet uten frykt for å ødelegge dem. Dette gjør den ideell for bruk i enhver husholdning med barn eller kjæledyr - du trenger aldri å bekymre deg for at de blir skitne mens de leker ute.
Mikrofiberhåndklær kan vaskes i varmt vann, så det er ingen grunn til å bekymre deg for at ømfintlige stoffer blir skadet av kokende vann. Faktisk er det mange som velger å vaske mikrofiber sammen med annet tøy (som håndklær og laken) når de er ferdige med å bruke dem! De vil også tørke raskt etter vask - bare sleng dem på klessnoren eller heng dem ute hvis du vil ha litt frisk luft mens de tørker.
Du kan bruke mikrofiberhåndklær på praktisk talt alle overflater - de er til og med trygge på ømfintlige overflater som glass, kokekar og rustfritt stål!
Mikrofiberhåndklær er et must for ethvert hjem. Ikke bare gjør de rengjøringen enklere for hendene, men de er også trygge å bruke på praktisk talt alle overflater.
Hvis du ønsker å få badet eller kjøkkenet til å se og føles ekstra pent ut, er det verdt å bruke litt ekstra på kvalitetsmikrofiberhåndklær! Disse supermyke håndklærne er skånsomme mot huden og trygge for enhver overflate. De er også utrolig absorberende - så mye at de kan brukes som tørkehåndkle etter å ha vasket dem i vaskemaskinen! Når de blir skitne, er det bare å kaste dem i tøyet med litt vaskemiddel og henge dem til tørk (bare ikke vask dem igjen!).
Mikrofiberhåndklær er trygge for alle overflater
Mikrofiber kan vaskes i maskin i motsetning til andre typer bomull eller syntetiske fibre fordi det ikke trenger å vaskes for hånd. I tillegg er mikrofiber naturlig antibakterielt, noe som betyr at mindre bakterier overføres til hjemmet ditt når du bruker disse fantastiske håndklærne!
Mikrofiberhåndklær er et must i hjemmet ditt. De er utrolig absorberende, myke og luksuriøse. De kan også vaskes i maskin, noe som betyr at du kan fortsette å kaste dem i vaskerommet uten frykt for å ødelegge dem. Disse håndklærne vil bidra til å gi badet eller kjøkkenet et ekstra snev av eleganse som gjør at det føles som et spa-tilfluktssted!