Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Fordelene ved å bruke mikrofiberhåndklær i profesjonell rengjøring

Bransjenyheter

Vi er en nasjonal høyteknologisk bedrift. For tiden er det mange typer selvvevde og samarbeidsbehandlede stoffer, inkludert mikrofiber varpstrikket håndkleduk, veftstrikket håndkleduk, korallfleece, etc.

Fordelene ved å bruke mikrofiberhåndklær i profesjonell rengjøring

Når det kommer til rengjøring ønsker du et produkt som skal gjøre jobben og være skånsom mot overflater. Mikrofiberhåndklær er det perfekte verktøyet for mange forskjellige typer rengjøringsoppgaver. Her er noen grunner til at mikrofiberhåndklær er det beste valget for profesjonell rengjøring og hjemmerengjøring:
Mikrofiberhåndklær er et flott tillegg til ethvert profesjonelt rengjøringsteam eller hjemmerengjøringsutstyr.
Hvis du driver med profesjonell rengjøring, er mikrofiberhåndklær et must. De er gode til å rengjøre, tørke og tørke av overflater; de kan til og med polere og polere overflater når de brukes på riktig måte. De er allsidige nok til å brukes på alle slags forskjellige materialer (fra glass til tre).
Mikrofiberkluter kommer i mange forskjellige stiler med varierende grad av tykkelse og tekstur; noen har løkker som gjør dem lettere å holde på mens andre har større overflate slik at de kan brukes mer effektivt når du tørker større områder som vinduer eller speil. Mikrofiberhåndklær kan også finnes i forskjellige farger avhengig av hva slags jobb du trenger å gjøre!
Mikrofiberhåndklær er ekstremt slitesterke og langvarige.
Mikrofiberhåndklær er en blanding av polyester og polyamidfibre. Polyester, en syntetisk fiber, er sterkere enn bomull og nylon; den er også motstandsdyktig mot kjemikalier og vann. Polyamid er en annen syntetisk fiber som er sterkere enn nylon, noe som betyr at mikrofiberhåndklær er holdbare nok til å tåle harde rengjøringsmidler uten å falle fra hverandre som vanlige papirhåndklær.
De er også mer miljøvennlige enn tradisjonelle papirprodukter takket være deres evne til å fange smuss i stedet for å bare skyve det rundt (tenk på hvor mange ganger du har måttet kaste ut de gamle fillene dine fordi de ikke klarte mer søl ). I tillegg krever ikke mikrofibre noen ekstra ressurser (som trær) under produksjonen heller - de er laget av resirkulerte plastflasker!
Du kan bruke mikrofiberhåndklær til mange forskjellige rengjøringsoppgaver uten å måtte bytte håndkle.
Allsidigheten til mikrofiberhåndklær gjør dem til et must for ethvert profesjonelt rengjøringsfirma. Mikrofiberhåndklær kan brukes i mange forskjellige rengjøringsoppgaver, inkludert støvtørking, avtørking og polering. De kan brukes på alle overflater, fra glass til tre.
Det betyr at du ikke hele tiden trenger å bytte ut rengjøringsverktøyene dine når du jobber med forskjellige prosjekter eller gjenstander!
Mikrofiberhåndklær er allsidige nok til å brukes i mange forskjellige situasjoner.
Når du vasker, er det siste du vil gjøre å bytte ut verktøyene dine. Mikrofiberhåndklær er allsidige nok til at de kan brukes i mange forskjellige situasjoner uten å måtte bytte dem ut. Det betyr mindre tid brukt på å sette opp og ta ned utstyr og mer tid brukt på faktisk arbeid.
Mikrofiberhåndklær tilbyr også en utmerket måte for både profesjonelle rengjøringsmidler og huseiere å spare penger på rengjøringsutstyret ved å gjøre færre turer tilbake til forsyningsskapet eller lagerrommet. Siden mikrofiber er så absorberende, kan de suge opp søl og flekker uten å skape noe søl selv - så det er ikke behov for engangspapirhåndklær eller filler!
Mikrofiberhåndklær er skånsommere mot overflater enn andre typer rengjøringsverktøy.
Mikrofiberkluter er ekstremt myke og trygge for bruk på sensitiv hud, noe som gjør dem ideelle for personlig hygiene og skjønnhetsrutiner. De er også skånsommere mot overflater enn mange andre typer rengjøringsverktøy, så du kan bruke dem når du rengjør ømfintlige gjenstander som glass eller smykker uten å bekymre deg for å ripe opp overflaten eller skade gjenstanden som skal rengjøres.
Når du skal rengjøre, velg mikrofiber!
Mikrofiber er et godt valg for rengjøring fordi det er allsidig og skånsomt mot overflater. Mikrofiberhåndklær er laget av superfine fibre som kan absorbere opptil syv ganger vekten deres i fuktighet, noe som gjør dem ideelle for å tørke av våte overflater uten å etterlate striper eller rester. De er også gode til å fjerne smuss og andre forurensninger fra vanskelig tilgjengelige steder som hjørner eller sprekker - og de gjør alt dette samtidig som de er skånsomme nok til ikke å skade ømfintlige overflater som glass eller treverk (i motsetning til svamper). Disse egenskapene gjør mikrofiber til et ideelt verktøy for profesjonelle som jobber med både boliger og bedrifter - eller alle som vil ha hjemmet rent raskt slik at de kan komme tilbake til livet sitt!
Hvis du leter etter en fin måte å rengjøre hjemmet eller kontoret på, er mikrofiberhåndklær veien å gå. De er ekstremt allsidige og kan brukes på nesten alle overflater uten å skade den. Mikrofiberhåndklær er også langvarige og holdbare nok til at de ikke rives etter bare én vaskesyklus i kaldt vann!